20 oktober 2010

Dagens middag


Idag blev det en väldigt enkel fiskgratäng till middag


Tänkte dela med mig av den här :)


Jag gjorde den i 2 små gratängformar och det blev rätt stora portioner


Du behöver:

En förpackning alaska polock (400 gram)

En burk crème fraîche "Saffran & tomat" (2dl)

En morot (eller tomat, jag använde morot för det var vad som fanns hemma)

Salt och peppar.

Ost


Gör såhär:

Lägg fisken i en (eller flera) gratängform(er)

Salta och peppra

Skala och hyvla moroten med en potatisskalare

Lägg morotshyvlet på fisken

Häll över massa crème fraîch och sen lite ost.

Värm i ugnen i ca 15-20 minuter på ca 200 grader (tror det va så, stoppade bara in den och höll koll)


Servera med ris och sallad (om man vill)



Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar