11 mars 2012

Bihåleinflammation

Underbart, känns som att hjärnan är på väg ut genom pannan.. I vanliga fall så brukar det mest göra ont när jag snyter mig eller böjer mig framåt men nu gör det mer eller minde ont hela tiden.

Ringde 1177 för att se vad dom tyckte om bisolvon och fick svaret att jag bör prata med en läkare först. Så nu är frågan om jag ska åka ner till närakuten eller vänta till imorn.

4 kommentarer:

  1. Jag hade fruktansvärd migrän för lite sen då inget hjälpte, så sambon ringde akuten här och frågade om det fanns något jag kunde ta annat än paracetamol, men dom sa att jag inte skulle ta annat än 1 gr alvedon eller liknande.. Men konstaterade senare att det var på grund av en nässpray som jag fick migränen.. Hoppas du snart blir bättre!!

    SvaraRadera
  2. Usch!
    Jo, det hoppas jag med!

    SvaraRadera
  3. Usch stackars! Är rädd för att bli sjuk nu. Alla är sjuka. Får man inte ta nässpray? Det brukar lätta trycket i näsan.

    SvaraRadera
  4. Jag kan inte använda nässpray i vanliga fall då jag har så känsliga blodkärl i näsan... Men har saltvattenspray så jag ångade ansiktet i kanske 5-10 min först sen tog jag den och det hjälpte faktiskt! Men nu är det en vanlig förkylning på g också, men det är i alla fall skönt att det har släppt lite i bihålorna :)

    SvaraRadera