8 juni 2012

Ingen ork osv..

Som jag skrev förr så är jag rätt trött nu för tiden. Igen. Men igår var jag i alla fall till barnmorskan, var ett extrabesök för att kolla så att jag går upp i vikt och så. Dom på specialistmödravården tyckte inte att jag behövde komma dit men ville att vikten skulle kollas i v20. Så dom kommer väl hålla lite extra koll på mig så att inte vikten stannar av och så att magen växer på, eventuellt så får jag göra nåt extra ultraljud för att se så att bebisen växer som den ska.

Jag fick i alla fall under besöket veta att jag ska börja äta lite järntabletter, en varannan dag till att börja med sen får vi se hur järnvärdet ser ut i v25 när det är dags för nästa besök.

Nånting annat som har hänt är att min lilla lillasyster har tagit studenten. Hon var sååå fin i sin klänning och sitt röda hår! Imorn är det dags för mottagning i Örbyhus och vi åker bil med farfar dit :) Skönt att slippa åka tåg!
Mamma har tagit bilden :) Jag fick ingen bra bild på henne och dessutom ligger dom i kameran och just nu orkar jag inte hålla på med den, haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar