25 september 2012

Vändning

Imorn klockan 8 ska vi vara på specialistmödravården för att se om bebis fortfarande ligger fel och i så fall vända på honom! Är lite nervös faktisk men det ska nog gå bra. Jag har läst att det kan göra ont men dom flesta verkar mest tycka att det är obehagligt. Såhär står det på 1177 och just det här "Ibland, men det är mycket ovanligt, kan barnet må dåligt i samband med vändningsförsöket. Då kan man behöva genomgå ett kejsarsnitt direkt." känns ju lite sådär! Läste även nånstans att moderkakan kan lossna och att nånting  kan hända med navelsträngen och även då blir det kejsarsnitt direkt. Men det ska vi nog slippa. Det är ju ovanligt... Men lite nervös bli jag ju såklart. Det skulle ju vara helt sjukt om jag blev mamma imorn istället för om en månad!

Idag hade jag tänkt göra plättar till middag för jag och Björn fick nyligen ett jättefint, helt oanvänt plättlagg av min farbror. Han har renoverat köket hemma och skaffat induktionshäll och var därför tvungen att byta ut alla pannor osv! Så vi fick, förutom plättlagget, även en sån där dyr och bra wokpanna i gjutjärn ^_^ Tillbaka till plättarna. Precis innan jag skulle börja med maten så ringde Björn och sa att han skulle umgås lite med sin kompis som är i Uppsala just nu så jag fick äta ensam. Jag tänkte då bara koka makaroner och grönsaker men kom på att vi köpte halloumi igår så jag stekte en halv halloumibit också :D Så sjukt gott!!!

  
Yumyumyum!   
Min middag blev alltså halloumi med snabbmakaroner, broccoli, gurka och paprika :D Efter åt jag en Jacky chokladpudding.. Man skulle nästan kunna säga att det är min senaste gravidcraving! Sånna ska med in när vi åker till förlossningen i alla fall :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar